{0} reviews | Schrijf review

Prothesia
Wijnegem - Prothesia

Jan Baptist Pittoorsstraat 78-80
2110 Wijnegem

03 353 79 97
03 354 56 27
     

Tandarts

Onze specialisaties

Prothesia specialiseerde zich in:

  • frameprothesen
  • kroon- en brugwerk
  • kunstharsprothesen
  • al dan niet in combinatie met implantaten. 

 

Partnerschap

Bij ons kunt u naast een uitmuntende deskundigheid en rijke ervaring ook genieten van een partnerschap. Ons bedrijf staat garant voor een begeleiding van bij de diagnose tot aan de afwerking. Onze prioriteiten zijn heldere communicatie en kwaliteitsvolle service om u en uw patiënten tevreden te stellen.


Kwaliteit primeert

Het dentaal bedrijf Prothesia gebruikt enkel hoogwaardige grondstoffen. In ons hypermoderne laboratorium wordt tewerk gegaan met uiterste precisie en vakkundigheid en worden de materies verwerkt tot producten van superieure kwaliteit. Ons laboratorium speelt tevens een cruciale rol in het voorbereidingsproces. Daarenboven bieden wij diverse diensten aan zoals de facebow-registratie. Ook voor hoogtechnologische technieken zoals volkeramische kronen, bruggen en Galvanotechniek kunt u bij ons terecht.


Tot slot gaan we voluit voor een juiste prijskwaliteit van onze producten waar zowel u als uw patiënt alle voordeel bij hebben.

Labo

Frameprothesen: zelf maken of uitbesteden?

Om een optimale frameprothese te maken hebt u bekwame mensen, aanvullende opleidingen, speciale apparaten en grondstoffen nodig. Enkel met de juiste materialen en voldoende ervaring kan men rendement halen uit uw investeringen.


Wij bieden u het gepaste alternatief.


Waarom Prothesia?

Wij specialiseren ons doelbewust in frameprothesen. Dit kan uiteraard steeds in combinatie met brug- en kroonwerk of implantaten.


Prothesia beschikt over een hypermodern laboratorium met de allernieuwste methoden, actuele apparaten en een gemotiveerd team met ervaring. Wij garanderen u al uw producten binnen de opgegeven termijn te leveren tegen een correcte prijs.


Ons bedrijf is in het bezit van een licentie voor Vitallium. Deze chroom-kobalt-legering is bekend over gans de wereld omwille van zijn topkwaliteit. Door de afwezigheid van nikkel en beryllium wordt de kans op gezondheidsproblemen drastisch gereduceerd.


Naast de chroom-kobalt-legering werken wij ook met titaan, wat een vernieuwende framemethode mogelijk maakt. Wij staan ook in voor laserwerken.


U kunt tevens rekenen op nauwkeurige raad en advies wanner u zelf de ontwerpen tekent. Wij van Prothesia willen met u een partnerschip aangaan die u het beste gevoel geeft.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review